We welcome...

We welcome...

zondag 6 november 2011

Joshua-dag


Not hidden but out in the light
To shine, to live, to be
Our child, our son
To love...forever!

Zijn zwarte oogjes, zijn korte koppie, een moedervlekje achter op zijn bolletje, zijn bolle voetjes, volle handjes, zijn buikje, zijn tandjes, zijn schisis, ons kind is PRACHTIG. Een geschenk van de Gever van het LEVEN.

Ontzettend gelukkig, blij, dankbaar en trots zijn wij op onze zoon JOSHUA TAO die wij vandaag op zondag 6 november om iets voor 16.30 uur in onze armen sloten.


De overdracht vond plaats in de (grote) lobby van het hotel. Corrie kwam ons halen (zit kamer naast ons) en vertelde dat hij er was. Oh echt! We gaan, tas met Elmo, map met papieren, lijst met vragen en nog wat babydingetjes die we niet nodig bleken te hebben...
We stapten uit de lift en een dame stond met hem op de arm, wij zagen hem van achteren, een prachtig bruin kort bolletje met een groen pakje aan.
Ze draaide om en we hebben eerst hallo gezegd en kort zijn wangetje gestreeld met Elmo bij de hand. Hij keek ons met grote bruine ogen aan en was duidelijk onder de indruk van alles. Ze vertelde erbij dat hij momenteel bang is voor vreemden...
Ik kreeg hem in mijn armen en oh wat moest hij huilen, zijn armpjes uitstrekkend naar de Chinese dame maar die liep wijselijk even weg. Kort daar gestaan en toen gaan zitten om de vragen te stellen. Wat waren we blij dat we die bij ons hadden (Natasja, alle dank aan jou voor deze lijst!). De dame nam Joshua even van mij over zodat hij stil was en we via de gids de vragen konden stellen. Het verliep prettig en snel. Er waren nog 2 kindjes bij (jonger dan Joshua) en die moesten ze overdragen aan Amerikanen in een ander hotel.

Feitjes en weetjes:
- zijn koosnaam is Tao Tao (uitspreken als tauwww tauwwww)
- hij heeft momenteel last van jeuk (en rode plekjes op zijn borst zagen we net) en daarvoor hebben we een zalfje gekregen
- hij is wat verkouden (de airco's in het hotel helpen daar niet bij dus dat zal nog wel even aanhouden, ja de airco staat nu uit :-)
- hij is hard gevallen deze week en heeft een flink plek op zijn voorhoofd, een klauteraar dus
- hij houdt van noodles, rijstepap en diverse groeten en bananen en appels
- hij drinkt water
- vlak voor bedtijd krijgt hij nog een fles pap (net een paar slokken op, hij viel om van de slaap)
- we gaan het kindertehuis bezoeken, yes!, datum wordt nog geregeld
- hij is niet geopereerd aan zijn lipje
- hij heeft 4 tandjes aan de onderkant en bovenkant
- hij stopt zijn fles in het gat waar de schisis zit en gooit het drinken dan naar binnen, gaat allemaal heel makkelijk
- ik heb hem al wat slokjes mogen geven
- hij loopt natuurlijk (wisten we al bij voorstel want hij liep al aan de hand toen hij 9,5 maand was!)
- hij kan me lachen en dat is ook al vastgelegd
- we hebben een uurtje op de hotelkamer gezeten voordat we met Corrie en Chris iets verderop heerlijk hebben gegeten
dat uur wilde hij alleen bij mij, ik heb al wat liedjes ten gehore kunnen brengen (ja jongen je mama houdt van zingen)
- papa Bouke kon daardoor veel filmen en foto's maken
- ik heb hem net midden in het restaurant op 2 stoelen verschoond (tip van Chris de gids want het kon niet op het toilet) Uhhh ok. Met hulp van papa roets zijn broek en pyamabroek (ja, 2 lagen had hij aan) naar beneden, de luier eraf, een fris billendoekje en hup de echte Pamper eromheen, klaar is mama.
- terug op de hotelkamer gehust maar daarna op bed gezet en gespeeld en dat ging supergoed. Actief mannetje hoor. Pakte alles wat ik hem aanbood. Toen ook langzaam zijn jasje en broek uitgedaan, werd toegestaan. Toen ook zijn pyamabroek (hij had het zo warm) en nu ligt hij in zijn pamper in zijn eigen bedje....jullie zouden hem moeten zien liggen.
- hij heeft zich overgegeven aan de slaap toen we aan het spelen waren, hij ging op zijn buik liggen, draaide toen met zijn hoofdje op mijn benen en na nog wat gedraai viel hij in slaap, ik weer zingen natuurlijk haha. Ja hoor, de slaap zette door...en ik heb ook even mijn ogen dicht gedaan. Bouke heeft hem net overgelegd en hij tukt gewoon door. Kijken wat de nacht gaat brengen, maar dit is heel positief.

We hebben met familie geskyped en ook hebben we Micha gesproken. Wat zijn we trots op hem, hij doet het zo goed en zei mijn mama, mijn papa. Ja schat, daar verandert niets aan. Bedankt allemaal! Jullie reacties zijn hartverwarmend, grappig en zo leuk om te lezen hier ver weg in China.

Morgen om 10.30 uur melden in de lobby, dan gaan we geld wisselen en 's-middags gaan we naar Civil Affairs om de procedure te starten en een paspoort aan te vragen.

Dit was een heel bijzondere dag, de dag dat we weer echt papa en mama werden van een zoon. 23 mei 2009 en 6 november 2011, onze zonen uit Taiwan en China in onze armen. To God be the glory!50 opmerkingen:

 1. En ja hoor daar is de update met Joshua! Wat een heerlijk mannetje is het! Kippevel en tranen in mijn ogen. Wat een blijde dag. Vanaf vandaag voor altijd met zijn 4-en. Wij wensen jullie heel veel geluk, liefde en voorspoed met zijn viertjes. En we blijven jullie volgen.
  Liefs, Hans, Erika en Levi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig kereltje!
  Daar kunnen jullie trots op zijn.
  Wat krijgt hij een geweldig leven bij jullie.
  Wat een pukkie is het nog hè.

  We zijn er hier gewoon stil van, helemaal super!

  liefs van Pieter, Dorien, Jeroen en Noor(nog in Taiwan)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erik jen en Nathan6 november 2011 om 07:22

  Kippevel.... Wat een prachtige update!! Jullie Joshua is dan eindelijk in jullie armen.. Zolang naar uitgekeken! Gefeliciteerd mer dit prachtige manneke.. Wat is hij mooi...
  Lieve bauke en sas we wensen jullie veel plezier en geluk samen de komende tijd in het prachtige land van jullie zoon! We houden jullie in de gaten...
  Dikke knuffel voor Joshua En Micha in Ned. Natuurlijk ook!!
  Xxxx ons

  BeantwoordenVerwijderen
 4. JAAAAA...daar is de update waar we de hele dag al naar uit kijken!
  Met z'n drieen zitten we rondom de IPad.

  Gefeliciteerd met jullie zoon, eindelijk in jullie armen.
  Super, wat een prachtig kereltje!!

  We zijn benieuwd wat de eerste nacht gaat brengen...

  Liefs
  Tjitze, Chantal en Lisan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En daar is de update!!! Wat een prachtig mannetje is Joshua en wat een mooi verhaal weer. Wat doe je dat toch goed, Sas.
  We tellen de dagen af, op Schiphol staan we klaar hoor!
  Liefs Den, Es', Emy en Zev

  BeantwoordenVerwijderen
 6. HOERA! YOSHUA DAG! Wat een mooi verslag heb je weer geschreven! VAN HARTE GEFELICITEERD met jullie prachtige zoon! Wat een schat en ook al een mooie lach op de foto! Hopelijk kunnen jullie wat bijtanken vannacht want de vermoeidheid zal er zeker zijn. Geniet van deze bijzonder 1e tijd!! Succes morgen met alle officiële gebeurtenissen.

  Lieve groeten,
  Arie, Petra, Eloise

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Persoonlijk kennen we elkaar niet maar ik heb de hele dag aan jullie gedacht en de site wel tig keer gechecked. Het is zo mooi om mee te mogen lezen. Zo herkenbaar en het brengt mij in gedachten weer terug naar 2008 en 2010; de ontmoeting met onze zoontjes. En eindelijk is daar dan van jullie het bericht dat Joshua bij jullie is. Van harte gefeliciteerd. Eindelijk jullie tweede zoon in jullie armen. En ook in de lobby....herkenbaar. Wij kregen Zhi ook in onze armen (voor zover dat kon, grote jongen al...) in de grote lobby van het hotel. Aangestaard door erom heen zittende Chinezen. Maar alleen maar oog voor je kind en de hele omgeving vergeet je. Dat zal bij jullie niet anders zijn geweest. Wat een heerlijk ventje. Een geschenk!!! Wat moet ik zeggen, geniet, geniet, geniet!!!
  Groet, Colette Cupido

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Happy Joshua-day!!!! A4 is een feit... en oh oh oh wat een prachtig mannetje!!!
  Met tranen in mijn ogen jullie blog gelezen (kwam voor ons ook wel even heel dicht bij zeg maar ;) ). Het genieten straalt van jullie blog af, wat een trotse pappa en mamma.

  Lieve mensen van harte met jullie zoon, een heerlijk mannetje... en wat is hij in een ontzettend warm nest terecht gekomen :-D

  Slaap lekker voor nu, als dat lukt met al die adrenaline ;-)

  Liefs een een dikke kus van
  Jeroen, Yvonne & En-Ping (vanuit Taiwan)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Met tranen in mn ogen lees ik jullie blog... wat heerlijk dat jullie mooie lieve mop nu eindelijk bij zn papa en mama is!! Eindelijk zijn jullie samen, kunnen jullie genieten van dit kostbare geschenk en Joshua genieten van de aandacht en liefde van zijn papa en mama!
  Van harte gefeliciteerd lieve mensen!! Gods zegen gewenst in alles.
  Slaap lekker voor strakjes en hopelijk een goede nacht!!

  Liefs Gerben, Els, Boaz en Jade

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Kippenvel, grote glimlach, brok in mijn keel.
  Blij voor jullie, Micha en Joshua.
  Wat een prachtvent om lief te hebben.

  Liefs,
  Annerieke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Woh wat een kleine kanjer hebben jullie er bij zeg! Van harte gefeliciteerd met jullie mooie kereltje! Geniet van China en van elkaar. En blijf vooral schrijven, we zullen met veel plezier jullie leuke verhalen lezen.
  Groetjes, Patrick Helga Bo & Cheng (nog in China)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Double Happiness!!

  Van harte gefeliciteerd vanuit Ambacht met jullie prachtige zoontje.
  GENIET! Van elkaar, en van China en alles. Wat fijn dat jullie ook met Micha geskyped hebben:)

  groetjes Eric, Marit, Xinly & Shen

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lieve Bouke en Saskia (en Joshua!)
  Wat een prachtig verslag. We leven enorm met jullie mee. Vanmorgen in de kerk hoorden we al van Saskia's moeder dat jullie Joshua hadden omarmd. Een warm "aahhh" ging door de zaal.
  Voor Micha wordt duidelijk goed gezorgd ;-) hij had het hoogste woord vanmorgen.
  Geniet van de komende tijd en we blijven jullie volgen, online en in onze gebeden.
  Liefs, Wim, Mariejelle, Isabelle en Loïs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ge-wel-dig!!! Wat heerlijk om dit blog te lezen en de foto's te zien van jullie met Joshua!
  Vanmorgen in de kerk hoorden we al dat jullie hem ontvangen hadden en toen was het wachten op een update van jullie met de eerste foto's ;-) Ook hier is jullie blog meermalen gecheckt!
  Wat een mooie mannen hebben jullie, Micha en Joshua! A4 is nu echt A4!!
  Geniet, geniet, geniet maar dat hoeven we niet te zeggen!

  Groetjes Anton, Simone, Thomas, Jasper, Matthias, Julian, Hannah en Eva.

  PS; heb net de foto's aan de meiden laten zien, aaaahhhhhh lieffffff, klonk het uit twee mondjes ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Eén van de voorgangsters schreef het al : ook ik ken jullie niet persoonlijk, maar heb veel aan jullie gedacht en geklikt op de site. Hier is hij dan : jullie zoon, Joshua. Geweldig. Het brengt bij veel families weer mooie en emotionele herinneringen naar boven, voor ons des te meer omdat jullie in Nanchang zijn en naar het kindertehuis mogen. We waren er in augustus 2010 nog met onze kinderen.
  Van harte gefeliciteerd met jullie mooie zoon. Fijn, dat we jullie mogen volgen.

  Groetjes,
  Jolanda,
  mama van Bing (Nanjing)
  en
  Menglan -schisis- (Nanchang).

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een heerlijk ventje!!! Van harte gefeliciteerd en geniet van alles.

  Groeten, Nancy(mama van Mayke,uit Nankang(overdracht ook in Nanchang) en Lynde.)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoi,
  Voor jullie onbekend maar we hebben toch wat gemeen. Wat een prachtige Tao Tao hebben jullie gehad uit Yugan. Ook wij hebben hier onze eigen Tao Tao uit Yugan, ook een jochie, ook een schisis, ook zo mooi bruin bij de overdracht. ze lijken ontzettend veel op elkaar!!!
  geniet geniet geniet en vooral van het bezoek aan het tehuis, jullie zullen met open armen ontvangen worden en overladen worden met info!
  groetjes,
  Hanneke
  moeder Meng (Tao tao)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hoi,

  Kwam op jullie site via Natascha Bruijns. Wat een mooi manneke hebben jullie gehad zeg. En wat een big smile op de foto al vlak na de overdracht. Erg leuk.
  Groetjes Klaas en Patty Bakker uit Spijkenisse
  LID 16-10-2006

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hoi Saskia & Bouke,

  Joshua-dag vandaag! Wat heerlijk dat jullie jullie mannetje nu in jullie armen hebben!En wat een heerlijk ventje is het! Heel veel geluk samen en geniet lekker van elkaar!

  Groetjes Sandra, Gerbrand & Yu-Tzu

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Dag Saskia en Bouke,

  via over de muur site op jullie link gekomen. Gefeliciteerd met jullie zoon.

  Mijn aandacht werd gevangen door Nanchang, onze dochter komt ook uit Jiangxi en wij zijn toen ook in nanchang geweest. Blijft bijzonder.

  een hele mooie tijd in china.

  groetjes

  Miranda, mama van Laura (bij ons sinds 2006) en Jim (bij ons sinds 2010)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat mooi om te lezen en wat een heerlijke foto's. Een lachend jongetje en dat ook nog zo lekker ligt te slapen bij zijn mama! Een heel goede tijd nog in China!

  Groetjes Danie, Elise, Lian en Sem

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ook ik heb met tranen in mijn ogen jullie blogs gelezen. Wat een mooi mannetje! Eindelijk hebben jullie hem in jullie armen! Heel veel succes morgen met de start van de procedure! Heel veel plezier nog in het verre oosten!

  Groetjes Debby, Cors en Naomi

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wauw wat een geluk!
  Het spat ervan af.
  Gefeliciteerd en heel, heel veel geluk met elkaar!
  Groetjes Patricia van Montfort
  mama van Rik Renzo & Yali

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Dag Bouke en Saskia en Micha,

  Geloofd zij God met diep ontzag
  Hij overlaadt ons dag aan dag
  met al zijn gunstbewijzen!

  Gefeliciteerd! Wat een zegen: een zoon en broertje!

  Liefs Lotte en de rest

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Oh,gelukkig ben ik niet de enige die even een traantje moest weg pinken....wat een emoties...en wat gaat het goed...weer een pracht wondertje erbij.....en wat is het weer genieten voor jullie en voor iedereen om jullie heen....ik blijf jullie volgen..met een big smile.......Wachou

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Lieve mensen.....eindelijk Joshua in jullie armen !!! Wat een mooi mannetje en wat ziet hij er al lekker relaxed uit. Heb even wat traantjes weg moeten pinken hoor, want wat komen de gevoelens van ruim een jaar geleden weer naar boven. Toen wij een prachtig manneke uit Yugan in de armen sloten, met ook zo'n mooi rond bolletje :)) En wat fijn dat jullie het tehuis mogen bezoeken !!! Geniet van dit alles en neem alles goed in je op, maar geniet vooral van de gastvrijheid en de hartelijkheid. Jullie zullen je ooohhh zo welkom voelen in Yugan.

  Lieve groet Natasja.
  ps als je plek hebt in je blog laat je dan nog even weten of ze Xem nog herkende van de foto's en het leuk vonden een glimp van hem op te vangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een mooi leven is vandaag voor altijd aan jullie toevertrouwd...
  Van harte gefeliciteerd met jullie tweede zoontje en broertje !
  Hartverwarmende eerste foto's !
  Ook ik blijf jullie wondermooie verhaal elke dag volgen...tot morgen dus, hopelijk na een hele goede nachtrust voor Joshua en jullie.
  Alle goeds voor een gelukkige toekomst met z'n viertjes !
  Sterre, Stephan & Ann

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Lieve mensen,
  Met tranen in mijn ogen jullie blog gelezen.
  Wat een mooi moment moet dat geweest zijn.
  Eindelijk jullie kleine Joshua in jullie armen.
  Wat is het toch een mooi mannetje.
  En wat stralen jullie veel geluk uit.
  Wij wensen jullie heel veel geluk.

  Lieve groetjes,
  Jan, Bianca en Sam

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie e zoontje en wat een stralend mannetje hebben jullie gekregen, die glinsterende oogjes geweldig. jullie kennen mij niet, maar ben op jullie site gekomen via over de muur en jullie hebben dezelfde reisgenootjes als waar wij 2 jaar geleden mee hebben gereisd en ik volg hen natuurlijk ook. Morgen heel veel succes met het definitief maken en nog heel veel plezier in China en van elkaar.

  Groetjes Mathilda
  mama van Delano
  dnc China september 2011 via meiling

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Lieve mensen,

  Wat een prachtig verhaal om te lezen! Ach wat een moeilijke eerste tijd voor zo'n mannetje he? Het is niet alleen maar blijdschap zo'n eerste ontmoeting en overdracht... Maar toch klinkt in jullie verhaal diepe blijdschap en dankbaarheid door.
  Hopelijk is Joshua snel aan jullie gewend, en laat hij nog heel wat meer lachjes zien! Jullie hebben nog heel wat dagen te gaan!
  Fijn dat het eten (drinken) goed gaat! Dat is ook altijd even afwachten hoe het gaat.
  We wensen jullie een goede, liefdevolle tijd toe van elkaar leren kennen, ontdekken wat leuke spelletjes zijn, knuffelen, genieten van een lief, prachtig, slapend mannetje!

  Lieve groeten van ons,
  Arie-Jacob, Edith en Juda

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Mooi om even te lezen zo. Gefeliciteerd!!
  Fijne tijd nog daar. Straks heerlijk met z'n 4tjes!
  Liefs, Jedidja, Jurgen & Samuel

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Net als heel veel mensen die jullie bijzondere reis volgen heb ik ook met waterige oogjes en kippenvel jullie verslag gelezen... wat een prachtig knulletje hebben jullie mogen verwelkomen in jullie warme nest! Joshua is nu voor altijd in jullie armen gesloten en wat boft hij met zulke lieve ouders en grote broer! Hopelijk heeft de nacht jullie alledrie wat rust gebracht, op naar de dag van morgen met veel liefde, plezier en uitdagingen! Geniet lieve mensen en wat heerlijk dat we op afstand mogen meegenieten! Liefs, Dagmar, Patrick, Sem & Maura

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Hallo lieverds,

  Net terug van familiebezoek uit Duitsland, dus nog niet eerder het blog kunnen lezen. En dan gelijk een goede binnenkomer dat Joshua sinds vandaag (!) al in jullie armen is. Gefeliciteerd, wat een heerlijk, vrolijk ventje om te zien. Wat een geluk en blijdschap zowel voor jullie als voor de kleine Josh die nu zijn leven kan leven, met alles erop en eraan. Weer zo'n fantastisch Godswonder, waar jullie voor mogen zorgen. Geniet van alles wat jullie nog te wachten staat!!

  Big hug xx
  De Koenders family

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Wat mooi om te mogen lezen hoe jullie Joshua in jullie armen mochten sluiten, zo speciaal...
  Gods rijke zegen toegewenst en wat is hij mooi!
  Ook hij is uniek, want hij is geschapen naar Gods evenbeeld.

  Groetjes,
  Ronald, Mireille en Twan Meems

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Hoi Bouke en Saskia,

  Wat een geweldig nieuws zo. Super dat jullie je kindje hebben mogen ontvangen. Een broertje voor Micha, fantastisch. Wat een mooie vent zeg. Nog veel geluk,sterkte ,plezier daar in China.

  Anton Carola en de kids

  BeantwoordenVerwijderen
 36. JAAAAA!!! A3 is officieel A4!! Kippenvel, wat fantastisch mooi!! Heel veel geluk en geniet, geniet, geniet van jullie mooie lieve Tao Tao!

  Dikke knuffel Dennis, Marloes & Olivia

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Joepie, het bericht (met fotos, vooral die fotos!) waarop ik hoopte staat erop; jullie gezinnetje is nu écht A4! Wat een prachtige zoon hebben jullie en wat heerlijk dat hij zich zo op z'n gemak voelt bij jullie. Er komt vast veel op jullie af maar zo mooi dat jullie dit weer mee mogen maken. GENIET! X voor Josha
  Liefs, Edmee

  BeantwoordenVerwijderen
 38. ik blijf maar kijken naar jullie log en krijg helemaal de kriebels! Zijn druk de doc's aan het verzamelen zodat ons dossier snel naar China kan. Benieuwd hoe het vandaag gegaan is met het rode boekje enzo...

  Liefs,
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Van harte gefeliciteerd met jullie Joshua! Eindelijk hebben jullie hem in jullie armen mogen sluiten! Wat een prachtig mannetje, die lachhende ogen en dat stralende koppie en wat een schattige mond vol tandjes!
  Ik wens jullie de zegen van de Here bij de opvoeding van dit mannetje en natuurlijk ook bij de opvoeding van Micha!

  Groeten van Lenneke
  lenneke1987@gmail.com
  ps. jullie kennen miju niet, maar ik volg jullie site al sinds jullie met Micha op tv zijn geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Eindelijk in jullie armen! Van harte gefeliciteerd!! Wat zullen jullie overladen zijn met geluk, liefde en dankbaarheid! En nu ook met reacties! Heerlijk om te lezen!
  Blijf zo genieten, jullie hebben het verdiend!!!
  Lieve groeten, Lars en Dewi

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Wat een prachtig, vrolijk mannetje!! Gefeliciteerd met jullie tweede zoon :)! Geweldig om jullie verhaal te lezen...kippenvel ! Geniet van jullie kleine uk en zijn mooie land!!

  Groetjes, Annemiek
  ( een van de pretters)

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Jeeeejjjj, we hebben elkaar vanmiddag even "live" gesproken. Vond ik super leuk!!!
  Skype blijft de komende 2 weken nog wel aanstaan hoor ;-)
  Liefs Es

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Ja daar is jullie mannetje!
  Wat een lekker kereltje zeg, echt om trots op te zijn! En natuurlijk op jullie andere mannetje die het zo te lezen heel goed heeft en heel goed zijn best doet!
  Geniet van alles in het gekke maar o zo leuke China!

  Groetjes, Barbara
  mama van isabella, zilan en yunee (nog in china)

  BeantwoordenVerwijderen
 44. hallo joshua ik vint je nu al lief ik hoop dat ik je snel kan zien en dat we ook vrienden worden net als je groote broer micha doei lievst lindsey

  lieve joshua vint je het luek dat je bei je moeder en fader bent ik hoop dat je snel langs komt en je groote broer micha kus amy

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Wat een mooi verhaal en wat een schattig mannetje.
  Veel geluk en plezier nog in het verre China en hopelijk is Joshua snel een beetje gewend.

  Lieve groetjes,
  Jan-Willem, Linda, Roos & Lars

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Oh wat een prachtig lachebekkie! Heerlijk manneke om lief te hebben en van te houden samen met Micha.
  Heel veel geluk met jullie 2 prachtige mannen!

  groetjes Nadine, mama van Maud en Bing

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Wat een lekker mannetje zeg! Samen met Micha een stel jongens om trots op te zijn! Geniet ervan!
  Veel liefs, Melanie, Michiel, Jasper en Daan

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Ik kwam na een tijdje weer eens op je blog 'gluren' en zie tot mijn grote blijdschap dat jullie je zoon inmiddels in de armen hebben mogen sluiten! Wat een mooi bericht, geweldig. Van harte gefeliciteerd met dit schattige mannetje! De liefde, het geluk en de warmte spat van de foto's af! Wat een vrolijk lachje heeft hij ook zeg, best een ontdeugend bekkie heeft hij dan! En die oogjes... lief!

  Veel geluk met elkaar! Succes met de verdere procedure in China, hopelijk verloopt alles voorspoedig!

  Groetjes,
  Willeke
  (op centr.wachtl. voor Taiwan)

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Tranen in mijn ogen, wat een mooi verhaal en foto's! Geniet van jullie prachtige mannetje.

  Liefs Niek, Miranda, Floor en Thijs

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Lieve mensen,

  Om de paar dagen kijk ik weer op jullie blog en wat gaaf dat ik Joshua op zoveel foto's als een echt zonnestraaltje zie! Hij ziet er uit als een vrolijk en blij kind, dat heerlijk lachen kan, fijn!!
  Ook nog gefeliciteerd met Micha. Wel raar zo zonder hem, maar als ik dat zo lees, komt hij aan aandacht en kado's niks te kort.
  Ik denk trouwens niet dat ik ga het ga redden om naar Schiphol te komen, want Brent is die dag jarig.
  Geniet nog maar van die laatste paar dagen in China en nog maar 2 nachtjes slapen en dan zijn jullie kompleet!

  dikke x, marianne

  BeantwoordenVerwijderen