We welcome...

We welcome...

zaterdag 30 november 2013

Eerste kinderfeestje

Woensdag na zijn verjaardag vierde Micha zijn eerste kinderfeestje. Ik vond 3/4 kindjes wel genoeg zo'n eerste keer en dat kwam mooi uit. Elke keer kwam hij met 3 namen/kindjes uit zijn klas; 1 meisje en 2 jongens. Piratenfeestmutsjes, rolmopsen, ooglapjes en spelletjes bedacht met Google :-).

Kadootjes uitgepakt, zelf pannekoekjes gebakken (wat een handig bakstel, geleend van m'n moeder), Madagascar gekeken (deels want één jongetje vond het toch wat eng) en dus 2 spelletjes. Vooral het boe-snoepje viel goed in de smaak, letterlijk ook ja. 1 kindje gaat op de gang staan en met elkaar kiezen we uit de snoepjes die er liggen het BOE-snoepje. Als het kindje dat boe-snoepje pakt, roepen we allemaal heel hard.............BOE. Succes verzekerd!

2e spelletjes was voor echte piraatjes: heen en terug over een loopplank met een lepel en een ei! De test voor een piraat haha. Ze deden het alle 4 gelukkig foutloos.

Tussendoor spelen (lees stoeien want dat doen jongens) en het meisje wilde kleuren, tuurlijk lieverd.

Klein kadozakje mee naar huis en kids thuis afgezet en daarna Joshua gehaald die middagje bij zijn tante was.

1 opmerking:

  1. Wauw, dat ziet er gezellig uit. En altijd handig om inspiratie op te doen nu hier thuis een meisje bijna zes jaar oud wordt :-).

    BeantwoordenVerwijderen