We welcome...

We welcome...

zaterdag 9 november 2013

6 november: Joshua-dag

Woensdag was het Joshua-dag. 2 jaar SAMEN, 2 jaar hem in ons leven, 2 jaar gezin van 4. SPECIAAL is dat.

Onlangs hadden we de Chinareis reünie en gingen we al terug naar 2 jaar geleden. Leuke herinneringen opgehaald over onze reis naar onze kinderen. Rond deze dag gaan onze gedachten terug naar 2011 en allerlei gebeurtenissen komen weer langs en daar praten we samen over. Gewoon heel fijn. Foto's en filmmomenten teruggekeken.

De kinderen krijgen op deze dag een kadootje, hun vlag gaat uit, een gebakje voor iedereen en ze mogen kiezen wat ze willen eten. Het prentenboek van Kikker viel goed. Joshua houdt van voorlezen.

Blij met jou, zo blij met jou van Elly & Rikkert hebben we voor hem gezongen. Wat is dat toch een prachtig liedje en zulke treffende woorden.2 opmerkingen:

  1. Wat is het toch een heerlijk manneke! Bijzondere dagen om te vieren... denkend aan die eerste omarming. Geniet maar veel van jullie kindjes! Ze zijn zo lief en apart ;-) (zingen wij ook dagelijks) xx Els

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We blijven meegenieten van alle stralende en integere verhalen. En natuurlijk zijn we nieuwsgierig wat nog meer komen gaat!
    Gr Erna

    BeantwoordenVerwijderen