We welcome...

We welcome...

zondag 5 januari 2014

2014 en 5 maanden LID

Voor wie er nog meeleest op mijn blog, ik wens je een gezegend, gezond en liefdevol 2014. Koester je dierbaren, maak mooie herinneringen en heb compassie voor de (onbekende) ander.

We hebben een heerlijke, relaxte decembermaand en vakantie achter de rug. Morgen start werk en school weer en dat is ook prima.

De midweek weg met de familie was zeer gezellig. Uitslapen, boekje lezen, Sudoko, Zweedse kruiswoordpuzzels, kletsen...klinkt als vakantie toch? Uitstapjes naar de Zaanse Schans en naar de Schoorlse Duinen, we ontdekken Noord-Holland en wat is het leuk daar. We hopen er met de caravan heen te gaan. Micha mocht opblijven tot 00.00 uur op Oudjaarsavond en dat deed hij zonder bijna een geeuw te geven haha. Joshua is door het vuurwerk heen geslapen. Wij hebben vanachter het raam gekeken en Bouke is even met Micha naar buiten gegaan. Hij, Micha :-), vond het reuzeleuk.

 

Vandaag als afsluiter van de vakantie voor het eerst met Micha naar de film geweest. Frozen is leuk, prachtig gemaakt die prinsessenzusjes en Olaf de sneeuwpop is te aandoenlijk met z'n uitspraken en de capriolen die hij uithaalt. Er werd regelmatig gelachen door de zaal.


Ook wachten we vandaag 5 maanden op een voorstel uit China. Hadden we niet gedacht toen we aan de 3e procedure begonnen. Het maakt het verlangen naar ons 3e kindje steeds groter. De wachttijden lopen iets op maar nog altijd binnen 12 maanden volgens onze vergunninghouder. Dan zijn we al een eind op weg....en hopen we in 2014 te horen wie hij/zij is. Vol verwachting en hoopvol beginnen we aan dit nieuwe jaar. 

6 opmerkingen:

 1. jullie natuurlijk ook een gezegend en liefdevol 2014.Het zal een jaar zijn dat jullie als gezin van 5 door het leven gaan.Wij zijn met jullie zo benieuwd naar hem/haar.Komt helemaal goed veel wachtknuffels.Liefs Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een spannende tijd, vol onzekerheid, wat gaat de toekomst brengen. Hadden we af en toe maar een glazen bolletje... We vinden het fijn om jullie te volgen op reis naar jullie derde kind!
  Lieve groet, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Saskia,
  Wat een verwachting zeg...kan me voorstellen dat jullie vol verwachting 2014 zijn begonnen! Ben erg benieuwd wie er nog meer bij jullie gaat horen. Het is leuk om met je / jullie mee te lezen! Ben zelf mama van Thabo uit ZA en heel gelukkig. Over adoptie delen of herkennen van situaties bij anderen vind ik prettig, daarom lees ik hier regelmatig.
  Hartegroet, Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. h ik volg jullie nog steeds groetjes immy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Saskia. Ik ben een trouwe volger hoor, van de inspirerende verhalen en prachtige foto's!! Alle goeds, succes en hopelijk snel een kennismaking met een derde kanjer. Groeten Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi hoi, Ik lees niet alleen met jullie mee maar wacht ook met jullie mee...zó benieuwd wanneer dat derde telefoontje komt!

  Liefs uit Fryslan,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen