We welcome...

We welcome...

dinsdag 19 november 2013

1,2,3,4......5 jaar!

5 jaar is onze Micha geworden vandaag. Kun je 't geloven....5 jaar! Altijd even een moment om terug te gaan naar 5 jaar geleden en dan lijkt het zo kort geleden nog maar...

Toen op 19-11 wisten we nog niet van zijn bestaan maar op 12-12 bracht God ons leven saam. Elke dag dankbaar dat we voor hem mogen zorgen.

De Taiwanese vlag in top, gezongen, getrakteerd, kadootjes uitgepakt, taart gegeten...wat een leuke dag was het voor hem. Een grote lach toen hij wakker werd. Ben ik nu echt 5 mama?

Het piratenschip van Playmobiel is een schot in de roos. Samen met papa in elkaar gezet vanmiddag en languit lag hij erbij helemaal opgaand in zijn spel. Daar hoeven wij alleen maar naar te kijken om te genieten.

Bakjes friet getrakteerd (met reepjes cake als friet, aardbeiensaus als ketchup en toefje slagroom als mayo) met vorkje erbij. Zag het voorbij komen en dacht dat kan ik ook.

Vanmiddag een klein gezelschap, morgen zijn eerste kinderfeestje en zondag nog een grote fuif. Feestweek in huize Akkerman.

Niet vaak genoeg kunnen onze kinderen het horen toch hoe blij we met ze zijn?! Daarom ook vanmorgen voor hem 'blij met jou' gezongen.


2 opmerkingen:

  1. Wauw! Alweer vijf.... En wauw wat een mooi en warm gezin. Gr. Erna

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met jullie kleine "grote" kanjer. Vijf jaar alweer. Waar blijft de tijd he. En was het kinderfeestje ook geslaagd? Kijk nog regelmatig op jullie site. Je schrijft mooi en ik ben ook zo benieuwd naar jullie derde voorstel. Leuk hoor er nog eentje bij! Kun je niet even met Bas gaan praten???? Haha. Ben maar een klein beetje jaloers hoor.....
    Een gezellige fuif gewenst voor aanstaande zondag!
    Groet, Colette Cupido , mama van twee chinese kanjertjes

    BeantwoordenVerwijderen