We welcome...

We welcome...

maandag 28 oktober 2013

De teller staat op


13 weken. Zo lang wachten we op een voorstel uit China. Het wachten gaat goed en we wachten nog even door. Vandaag een informatieve mail ontvangen van onze vergunninghouder Meiling. Die wordt verstuurd naar alle wachtende (aspirant) ouders. Heldere informatie waar we wat aan hebben. Weer even die spanning en extra je telefoon in de gaten houden, je weet nooit.

De herfstvakantie ligt achter ons. Prachtige week met mooi weer. Naar het bos geweest met vriendinnen en hun kinderen, met het gezin naar de Loonse en Drunense Duinen en als afsluiting de 2e Chinareis reünie, dit keer in Middelharnis. Leuk was het weer om als reisgroep bij elkaar te zijn en natuurlijk herinneringen op te halen aan november 2011. Dat is en blijft leuk.
 
 
 
 

5 opmerkingen:

 1. ha lieve mensen,vandaag ook het mailtje ontvangen en gelijk toch wat extra wachtkriebels.
  Wie weet ....een ding is zeker iedere dag is een stapje dichterbij onze kindjes.Ik ben zo benieuwd wie God voor ons geschapen heeft.
  Veel wachtknuffels en sterkte,liefs van Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moest van de week zo aan jullie denken. Ik hoop dat het voorstel snel komt, zodat jullie kindje voor jullie een gezicht en een naam krijgt. Maar ook zodat een kind alsnog in een gezin mag opgroeien. En dan ook zo'n leuk gezin als die van jullie! We wachten vol verwachting met jullie mee.
  Groetjes, Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O wat spannend toch...!!
  Succes met wachten! Liefs Els

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Spannend, spannend, wanneer zou HET telefoontje komen......... ws toch nog heel onverwachts maar hopelijk ook heel snel! Wij wachten mee..................

  Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi,hoi, Kijk echt heel vaak op je site. Wat spannend allemaal weer. Hoop dat het voorstel snel komt. Leuk dat we weer mee mogen lezen. Wat heb je al twee heerlijke mannetjes en dan misschien wel heel binnenkort een derde kindje.....groetjes uit Zoetermeer van Annemieke.

  BeantwoordenVerwijderen