We welcome...

We welcome...

maandag 30 januari 2012

Opdraagdienst

Gisteren was een feestelijke dag want onze Joshua Tao is opgedragen in onze (Evangelische) gemeente. Met vreugde naar uitgezien en gisteren was zeer gezegend en bijzonder voor ons allemaal.

Met het opdragen van Joshua die ons door Hem is toevertrouwd vragen we God de Vader om Zijn zegen en bescherming. Wij willen Joshua (en Micha) opvoeden vanuit een gelovige levenshouding en daarvoor is ook een zegen voor ons gevraagd.

Dat er zoveel! familieleden, vrienden en collega's waren was het mooiste kado. We hadden bijna een eigen vak zoals bij voetbal :-)

We hebben samen een PP gemaakt met foto's van de reis naar Joshua met een prachtig nummer van Reni & Elisa Krijgsman erachter, Alsof de hemel de aarde raakt.

Alle woorden van dit lied zijn mooi maar deze steken er boven uit:

Het is niet vanzelfsprekend dat jij bij ons bent
Jouw leven is geen toevalligheid.
Jij bent zo bijzonder, een bovennatuurlijk wonder
Jouw recht van bestaan is een feit.


Daarna werd er voor ons gebeden door een oudstenechtpaar waarna onze voorganger Joshua in zijn armen nam en hem zegende. We kregen het lied Da's Heeren zegen op uw daal toegezongen. Mooi om een ander mee te zegenen en mooi om er zelf mee gezegend te worden. Zoals ik gisteren zei tegen een paar mensen: we kunnen elkaar niet genoeg Gods zegen toewensen.

1 opmerking:

  1. Prachtig meis! Ik kende het lied niet, maar youtube heeft veel.. echt heel erg mooi! Wat een bijzondere dag zo voor jullie! Ook hier nog even Gods zegen gewenst in jullie leven. Dat jullie Zijn nabijheid mogen ervaren in de opvoeding van jullie 2 heerlijke mannekes. Wat een zegen dat we het niet alleen hoeven doen maar elke dag om kracht mogen vragen en die ook krijgen!! En dan de bede dat onze kinderen mogen opgroeien tot eer van Zijn naam! X

    BeantwoordenVerwijderen