We welcome...

We welcome...

donderdag 19 januari 2012

Aankomstfeestje


Afgelopen zaterdag was het feest voor Joshua. Na ruim 7 weken thuis keken we ook echt uit naar zijn en ons feestje. De hechting verloopt zo goed en dan wil je graag iedereen zien en vooral ook met trots Joshua laten zien. Micha's feestje vierden we toentertijd (juli 2009) bij ons in de tuin. Het was toen erg lekker weer en buiten de tuin stond een springkussen voor de kinderen, ideaal! Nu is dat anders en zoveel mensen in ons huis gaat niet dus zijn we uitgeweken naar een zaaltje in Kinderdijk (ja, bij de molens). Niet een saai zaaltje, nee een leuk zaaltje met knusse zitjes en een barretje met keuken en natuurlijk hebben we de boel versierd met naamslingers, ballonnen, Chinese vlaggetjes en lampionnen. Een ochtendsessie en een middagsessie. Tussendoor kon Joshua bij mijn tante slapen die vlakbij woont en hebben wij even getheed (as usual). Bouke en mijn geweldige nichtjes die gecaterd hebben, zijn toen met de koude hapjes aan de slag gegaan. Om 15.00 uur weer helemaal klaar voor de 2e ploeg. Wat een hoop gezelligheid, heel veel kadootjes en nog meer kinderen. De knutseltafel, het voetbalspel en wat los speelgoed kwamen prima van pas.

Bij Micha hadden we heerlijke taarten laten maken door mijn vriendin (die ook op de film te zien was :-) en dit keer hebben we mini cupcakes laten maken door twee baktalenten bij ons uit de kerk. Verrukkelijk lekker in twee smaken en prachtig gedecoreerd. Ze hebben een website waar je hun baksels kunt bekijken en bestellen: www.deliciouscakesdordrecht.nl Een smakelijke aanrader en alles zelf bereid!


Ik had voor de jongens een polo laten maken met hun naam achterop en sterretjes, ze zagen er lief uit. Ik heb in China een Chinese jurk gekocht maar ook een pantalon met jasje bij de Chinese Bijenkorf :-). Het jurkje had ik met kerst aan maar is toch best wel kort dus dit keer het Chinese jasje. Ik heb leuke complimentjes gekregen dus ik kan het nog eens aan :-)De laatste vrienden gingen iets na half 6 weg en toen was het opruimen en schoonmaken omdat de jeugdvereniging er om 7 uur weer in wilden. Met wat hulp van zus, nichtjes en ouders waren we zo klaar en leverden we de sleutel weer in.

Best versleten kwamen we thuis. Ik de jongens gebadderd in de wasbak (vinden ze zo leuk en ze passen er nog in...niet samen natuurlijk) en Bouke ondertussen de auto uitgeladen, ja dat kun je echt uitladen noemen, te erg. Jongens naar bed en wij op de bank. De kadootjes hebben we zondagmiddag met elkaar uitgepakt, reuzeleuk en nogmaals bedankt lieve mensen die er waren. Zonder jullie geen feestje!

Onze reisgenoten Arie & Ida vierden zaterdag ook hun feestje dus daar konden we niet heen en zij niet naar ons. Maar zaterdag a.s. vieren Anton & Anja het feestje voor Ke Mei en zijn we als reisgroep weer compleet en daar hebben we veel zin in.

Het wordt een gezellige zaterdag want adoptievrienden Jeroen & Yvonne komen thuis met hun zoontje uit Taiwan. Dus 's-morgens eerst naar Schiphol waar we veel bekenden zullen zien maar bovenal kunnen we kleine En-Ping bewonderen en de kersverse, trotse ouders feliciteren. Kijk er echt naar uit.

En dan leven we nu naar de opdraagdienst toe van Joshua op D.V. zondag 29 januari.

1 opmerking:

 1. Hoi Familie!
  Fijn dat het zo goed verlopen is zaterdag! wat kun je daar dan leuk op terug kijken he!
  Ook hier was het supergezellig en lekker druk!
  De jongens deden het ook goed, dus helemaal fijn. en dan ook de stapels cadeau's!

  Zaterdag hopen we er te zijn met Nel, we zien er naar uit.

  Lieve groet Ida

  BeantwoordenVerwijderen