We welcome...

We welcome...

donderdag 20 oktober 2011

Bijna verlof en de afreisbijeenkomst

Ja, bijna verlof! Heerlijk, ben ik aan toe. Ik ben al bezig met opruimen en overdragen, niet onbelangrijk. Nog 2 dagen werken volgende week en ik hoef me alleen nog maar te focussen op inpakken en de reis naar Joshua. Zo had ik zondag mijn laatste aanbiddingsdienst tot ongeveer de zomer, heb ik de KidsPraise (met een traantje toch wel) overgedragen aan een ander die net zo enthousiast is...en ook nog piano speelt. Ik heb wel de nummers geselecteerd maar de uitvoering heb ik uit handen gegeven. De KidsPraise is een zangfestijn voor en door de kinderen in onze (Evangelische) gemeente. Zo hebben we tieners in de band en zingen er deze keer ook twee meisjes mee uit het kinderwerk. Ik ben wel bij het oefenen geweest en dat was zo leuk. Maar het is te veel om er nu bij te hebben. Hier een nummer dat ze gaan zingen die morgen.Dinsdagavond hadden we dan de langverwachte afreisbijeenkomst en konden we naast alles (reis)details nader kennis maken met de andere echtparen. Het klikt prima, wordt zeker gezellig :-) We gaan dus alledrie naar een andere provincie en de begeleider van Meiling gaat met ons mee. Ik denk omdat wij de babies van de groep zijn haha. Gezellig hoor.

Veel, heel veel informatie te horen gekregen: vliegtijden, wanneer krijgen we Joshua, hoe heftig is een overdracht voor een kind, wanneer start de procedure, wanneer vliegen we weer terug naar Beijing, geen water uit de kraan drinken!, geen zwemkleding mee want de zwembaden zijn niet hygienisch, geen skipak, het is meer vestenweer, alles kan veranderen haha, vragenlijst voorbereiden bij overdracht, zelf koffie meenemen etc. We hebben een hele goede en gezellige avond gehad. Een prachtig meisje en twee mooie zonen zijn ons toevertrouwd. Joshua komt steeds dichterbij. Die lieverd, die nog geen weet heeft van wat er gaat gebeuren. We bidden voor hem, voor ons, voor het moment dat we elkaar voor het eerst zullen zien, dat alles goed mag gaan met hem. Dat hij zich niet (wederom) ontredderd, alleen en verlaten zal voelen, hoe naïef misschien ook maar dat is ons gebed voor hem.

Alvast een fijn weekend allemaal.

6 opmerkingen:

 1. Lieve Sas en Bouke,
  Wat spannend is t toch, over een paar weken jullie kleine Joshua in je armen...
  Voor die tijd nog veel regelen, maar ook leuke dingen. Op naar Micha's verjaardagsfeestje.
  Tot snel!

  Liefs Es

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lieve mensen...ik weet dat alles goed komt......ik weet dat hij in hele goeie handen komt en hij zal dat al heel snel zelf ook voelen.Het blijft spannend en emotioneel.......geniet nog even van de voorpret...en ik hoop dat jullie nog wel rustig kunnen slapen.......Wachou

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Saskia en Bouke,

  Jullie gebed is niet naief maar heel erg waar en helder en wat Wachou ook al schrijft, het komt goed! Hij mag straks voelen hoe jullie overlopen van liefde voor hem, jullie 2e zoon, broertje van Micha! Als ik Micha zie, denk ik Joshua, mannetje het komt goed!

  Simone en de rest.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wens jullie dan ook gods rijke zegen toe met dit kleine mannetje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig, nu op naar Nanchang.
  Vorig jaar waren wij op rootsreis een week in Nanchang.
  Heerlijk, genieten maar weer.
  Groetjes,
  Jolanda,
  mama van een dochter uit Nanchang en een zoon uit Nanjing.

  BeantwoordenVerwijderen