We welcome...

We welcome...

maandag 31 oktober 2011

(Bijna) 3 jaar...FEEST

Zaterdag, 3 weken voor zijn echte verjaardag, hebben we Micha's 3e verjaardag gevierd met familie en vrienden en hun kinderen. Als we thuis komen, staat alles in ons gezin in het teken van wennen en hechten en zijn we samen thuis. Daarom hadden we zaterdag een huis vol: slingers, ballonnen, kindjes, speelgoed overal, een Thomas de Trein taart, zingen, kaarsjes uitblazen, heel veel (Cars) kadootjes, een geweldig leuke dag was het. Het is zo heerlijk als je de verjaardag van je kind mag vieren. Dankbaar, blij en gelukkig zijn we.

Hij heeft veel spulletjes van Cars gekregen (en niks dubbel :), allerlei boekjes; met magneetjes, met vilt, van Bobbi en een Hoera.. boekje. Die zijn beide in rijm geschreven en dat vind ik zo leuk om voor te lezen. Ook Electro (had ik vroeger ook!), een zaklamp (favoriet) en een helikopter waarvan de wieken draaien als je aan een touwtje trekt (is ie helemaal weg van). Bedankt allemaal.

4 opmerkingen:

 1. Genieten hè zo'n gezellige verjaardag van je kind.
  Nog een paar dagen A3.
  Liefs van de brengers van de helicopter

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zooo, jullie mannetje is goed verwend, leuk hoor!
  Helemaal jarig en die paar weken maakt voor hem ook niets uit hoor!
  Een heel goede reis, hopelijk mogen we jullie snel achterna.....!

  Groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hieperdepiep hoeraaaaa (alvast).
  Heerlijk om jullie feestverhaal te lezen, en wat stralen jullie op de foto's... super!

  En dan is nu een spannende week begonnen, een week waarin de kriebels en zenuwen zullen toenemen, een week waarin de to do list afgewerkt zal worden en een week waarin jullie aan een onvergetelijke reis gaan beginnen!
  Jullie moesten eens weten hoe vaak we aan jullie denken, het is ook allemaal zó bijzonder!

  Liefs van K3 voor A3 ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klink gezellig, en zo zien de foto's er ook uit! Wat een feestvarken zeg! Al 2 keer zijn verjaardag gevierd! Hij mag best wat extra verwend worden nu papa en mama bijna weg gaan. En dat bijna is nu wel heel erg BIJNA! Succes met de laatste voorbereidingen, en geniet nog even van jullie 2-jarige mannetje dat alweer 3 is als jullie terug komen!

  Groetjes, Arie-Jacob, Edith en onze lieve Juda!

  BeantwoordenVerwijderen