We welcome...

We welcome...

donderdag 23 oktober 2014

Reis naar Noah op tv

Bijna 6 maanden thuis! Dit is één van de laatste blogs over onze jongens. Het moederschap, het huishouden en de jongens vragen veel tijd. Ik heb met zoveel plezier aantal jaren geblogd en verteld over ons verlangen en de reizen naar onze kinderen. Dit is een mooi moment om te stoppen. Maar niet voordat ik jullie nog iets leuks kan vertellen. Tijdens onze 3e procedure zijn we gevolgd door een cameraploeg van een nieuw programma dat over adoptie gaat: Met Open Armen. Diverse continenten, verschillende stellen en eerste of bij ons 3e kindje. Het kijken zo waard vinden wij.

Deze zesdelige serie start volgende week woensdag 29 oktober bij RTL4 om 20.30 uur. Onze aflevering komt woensdag 12 november op tv. De promo van het programma is nu op tv te zien. Een prachtig document voor onze kinderen en voor ons en als het hart open gaat van één kijker voor een kindje ver weg of dichtbij, is onze missie geslaagd.

Klik op deze link voor een voorstukje met beelden van onze reis:
http://www.show.nl/video/clips/2014/natasja-froger-met-maar-liefst-twee-programmas-terug-op-tv/

Welkom voor een kijkje in ons leven op weg naar Noah Ke Cong.

Nog een kijktip: vanavond om 22.30 uur zit Natasja Froger bij RTL Late Night aan tafel om over adoptie en dit programma te praten. Wij zitten in het publiek.

Het gaat goed met ons. Noah is een pretletter, slaapt en eet goed, voelt zich zichtbaar happy. Noah is in augustus geopereerd en dat is goed gegaan. Zijn harde en zachte gehemelte is gesloten. Zijn eerste logopedieles is een feit. Ik ben nu al trots. Nu moet weer Joshua geopereerd worden. Sluiting harde gehemelte en een pharinx plastiek, een zeg maar spraakverbeterende operatie. Dat zal in januari zijn. Zo komen we met regelmaat in het Sophia kinderziekenhuis maar wat worden ze goed in de gaten gehouden. Fijn team en kindgericht. Wij chauffeuren ze. Micha zit op zwemles en hij gaat met veel plezier. Een heel gewoon maar zo bijzonder leven. We zijn zo gelukkig en rijk gezegend met onze 3 jongens.

Een mooie afsluiting van een adoptieavontuur dat ons Noah heeft gegeven. Aan de Heer alle eer!
 
Niet ons, o Heer', niet ons, Uw Naam alleen
Zij, om Uw trouw en goedertierenheen,
All' eer en roem gegeven.
Psalm 115:1
 

Bedankt voor alle berichten in alle jaren en jullie interesse in ons leven. Misschien tot ziens bij de supermarkt, de dierentuin of op vakantie. Spreek ons gerust aan, leuk.

Hartelijke groet en liefs, Saskia

16 opmerkingen:

 1. Ik ben één van de, denk ik, vele lezers van je blog. Ik ga zeker naar het programma kijken, ben er erg benieuwd naar. Wij wachten zelf op een voorstel uit Taiwan.
  Alle goeds gewenst met je mooie gezin!
  Gr. Willeke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je voor het mogen meelezen. Heel veel geluk voor jullie allemaal in de toekomst.
  Groeten Hedy ( een stille meelezers)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Saskia,

  Wij lezen jullie blog al mee sinds jullie Micha in jullie armen hebben mogen sluiten. 2 weken geleden hebben wij het voorstel van onze 2e zoon ontvangen. Hij komt ook uit de zelfde provincie/stad als Noah. Misschien hebben onze zonen wel bij elkaar in het tehuis gezeten?
  Wij gaan zeker kijken naar jullie uitzending...

  Groetjes,
  Marjolein
  ook uit Zuid Holland :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve allemaal,
  Ik ben een stille belgische meegenieter,ik wou u even laten weten dat ik al jaren julllie blog volg en met veel plezier,gewoon uit interesse.Wij hebben zelf ook 3 zonen en ondertussen ook 2 kleinkinderen,van elk eentje.
  Verder wou ik nog even kwijt dat ik het zo jammer vindt dat ik het programma met open armen niet in belgie kan volgen.
  Het gaat jullie verder goed met jullie prachtige jongetjes.
  Mvg,
  Dorine.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaaaaaaa en ineens zagen we jullie in een promo voorbij komen dit weekend! Wij gaan zeker kijken!

  Hans en Jolanda ter Steege

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Saskia,

  Weet je nog,,,Een aantal jaar geleden in die enorme rij van de Chinese Ambassde.We gingen allebei naar China. Ik voor een pretreisje met mijn schoonzusje die stewardes is en jij om je zoontje Joshua in je armen te sluiten. We hebben bijzonder gepraat en al die jaren ben ik je niet vergeten!! Zo bijzonder vond ik het! Ik heb vaak gedacht, hoe zou het allemaal gegaan zijn?
  Vanavond zag ik een voorfilmje van Met open armen en daar zag ik je weer! Ik zei tegen mijn man: Kijk dat is is zij van de Chinese Ambassade...Ik heb het net gekeken met tranen in mijn ogen. Fijn om te zien dat het goed met jullie gaat. God weet wel welke ouders hij geeft aan die prachtkereltjes!
  Heel veel zegen verder toegewenst in alles!

  liefs Agnes Dercksen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtmensen zijn jullie!
  Ik voelde de liefde gewoon,waanzinnig!
  Ik wens jullie met jullie kids veel liefde en geluk.
  Xx Bianca ( een onbekende kijker)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. met heel veel liefde jullie gezien vanavond de liefde spatte van het tv scherm af
  veel liefs immy

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hallo Saskia, wat een PRACHTIGE aflevering gisteren!!! Bedankt voor wat jullie hebben gedeeld. Wat mooi en ontroerend om in al jullie woorden en houding de liefde te zien, te proeven, te voelen. Heel mooi en diep! Ik ben zelf mama van 3 prachtige kindjes van ver (Oeganda) en ik herkende me zo in hoe je dingen onder woorden bracht! Bedankt!! Ik heb genoten van hoe jullie samen lachten, huilden, omarmden, speelden, knuffelden, genoten.....en ik weet zeker dat jullie dat zullen blijven doen. Je komt over als iemand die leeft volop vanuit haar hart. Prachtig! Ik wens jullie Gods zegen en nog heel veel kostbare momenten.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Sluit me aan bij bovenstaande reactie. Tranen en kippenvel bij het kijken, prachtig! Ik lees al jaren (stil) mee. Heb je een keer gezien in t jeugdspeelpark toen jullie Joshua net hadden. Wist niet dat we uit t zelfde dorp kwamen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Geweldig leuk om jullie uitzending te zien ! wat een heerlijk hebben jullie!
  De uitspraak van jou; ' wil je zwanger worden of moeder zijn' dat zal me altijd bij blijven.
  Jammer dat je stopt met bloggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik lees al lang mee op jullie blog en jullie gaven mij ook het ww zodat ik mee kon lezen tijdens de reis naar Noah, daar ben ik jullie dankbaar voor. En wat was het leuk om jullie in "Met open armen" te zien. Echt fantastisch om een deel van de reis in bewegende beelden te mogen zien. Bedankt dat jullie dit met zoveel mensen wilden delen ! Ik zal het beeld, bij aankomst, van jullie, hand in hand lopend met jullie prachtige zoons tussen jullie in, niet snel vergeten, dat was zooooo mooi :-)
  Jammer dat jullie gaan stoppen met de blog. Maar wel begrijpelijk, je kunt tenslotte niet eeuwig doorgaan.
  Ik wil jullie nog heel veel geluk en voorspoed wensen in jullie verdere leven, maak er een feestje van !
  Groetjes, Marian Keijzers

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat leuk om deze blog te vinden. De uitzending raakte me erg en ik dacht jullie als mede christenen te herkennen! Nu ik jullie blog lees is dat me duidelijk.
  Wat een prachtige kinderen hebben jullie. Wij wachten op een voorstel uit Amerika.
  Gods zegen voor jullie gezin...
  Groet van Mirjam van Vliet

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Prachtig om dit verhaal te lezen, maar ook gezien te hebben op tv.
  Ook met de gedachte dat voor ons ook dat moment eens zal aanbreken.
  In de uitzending heb je een mooie uitspraak gedaan over winnie the pooh, maar deze kan ik helaas niet terug vinden.
  Is het mogelijk dat je op een of andere manier op dit bericht terug reageert zodat ik deze mooie uitspraak krijg?

  Groeten Gezina

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie blogs! Ik ben benieuwd hoe het nu met jullie gaat :)

  BeantwoordenVerwijderen