We welcome...

We welcome...

woensdag 31 oktober 2012

Post voor Micha

Zo leuk. Vandaag kwam een envelop binnen voor Micha. Een uitnodiging voor de wenmorgen en een boekje waarin wordt verteld dat ze het leuk vinden dat hij naar school komt als hij 4 jaar wordt. Samen de post open gemaakt en het boekje gelezen. Wat een leuk moment. We tellen af naar zijn verjaardag en tevens zijn eerste echte schooldag. Bedankt school en juffen!
 
Vandaag kwamen de eerste kadootjes voor hem binnen. Een brooddoos en beker...met naam (scheelt zo'n stickertje dat weer los kan laten en daar heb ik zo'n hekel aan :-) Morgen komt zijn rugzak binnen en dan is onze boy er klaar voor. Wij ook? Ja, wij ook. Groter worden hoort er bij en wij groeien mee met hem. Het is wel wat. Als baby van 6 maanden eindelijk in mijn armen en dan nu al zo 'groot' en wijze praat dat per week toeneemt. Ja het is heerlijk om een kleuter in huis te hebben.....want ik heb toch nog een peutertje om me heen.

En dat peutertje was vandaag voor 't laatst op de babygroep. Vanaf volgende week zit hij in de peutergroep, dezelfde groep als Micha. Nog 2x voor Micha en dan trakteren en afscheid nemen van het KDV. Hij doet het goed en doet met alle activiteiten gezellig mee. Een toppertje onze Joshua.

 

4 opmerkingen:

 1. Hey wat leuk dat hij zijn uitnodiging binnen heeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi,
  Wat leuk dat Micha een uitnodiging kreeg voor school.
  Echt al stoere grote jongens!:)
  Verder veel groetjes van Anne-Marije!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kijk hem stralen met die kaart van school..LIEF!
  Allebei je mannetjes een stap vooruit, naar een nieuwe fase.
  Het is wat je zegt, je groeit er in mee, dus het gaat zeker goed komen, maar af en toe zou je je toch het liefst gewoon lekker thuis houden onder mama's vleugels....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijk blog... wat zijn jullie (met recht) heerlijk trots op jullie 2 prachtige mannetjes.

  Blijf stralen hoor, I like :-)

  Liefs van Jeroen, Yvonne & En-Ping xxx

  BeantwoordenVerwijderen