We welcome...

We welcome...

maandag 30 april 2012

A4 viert Koninginnedag

Oranje boven, oranje boven, leve de Koningin. Wat een stralende dag!!! Tussen al die regen en slecht weer-dagen ineens zo'n prachtige lentedag, het mooiste kado vandaag voor iedereen. De Koningin en de Koninklijke familie waren in Rhenen en Veenendaal. Met plezier kijk ik als we thuis zijn altijd naar de compilatie en foto's, vooral naar de kleding (van Maxima). Onze Koningin, wat een pijn om haar zoon en de verantwoordelijke taak die ze zo plichtsgetrouw en goed vervult. Ik kwam deze prachtige foto tegen van onze Majesteit op de website van het RD (www.refdag.nl) en die deel ik graag:


Wij begonnen deze feestdag met een toespraak van de burgemeester en het Wilhelmus en nog een aantal oranje-liederen bij de aubade. Daarna het bekende rondje over de vrij-markt en de rest van de kramen, een terrasje, poffertjes met extra boter, op pad met Micha en zijn 2 euro van papa, een ijsje (Joshua's eerste) en kiploempia's als afsluiter op weg naar huis.

Koninginnedag betekent oranje en rood-wit-blauw en dus de dress code voor vandaag. Al snel konden de jassen uit, zalig dat zonnetje.

Na het rondje Papendrecht een oranje tompouce en kop thee bij mijn ouders in de tuin samen met zussen en gasten uit Noorwegen. We konden dus heerlijk buiten zitten en de kids knikkeren en spelen in de zandbak, ja omi heeft alles! Daarna nog een klein rondje in ons eigen durp en toen echt naar huis waar Bouke nog even in de tuin aan de slag ging.

Na zo'n enerverende, drukke, gezellige feestdag als vandaag lagen de jongens na een korte douchebeurt een uur eerder op bed.

Nagenieten van een bijzonder leuke en zonovergoten Koninginnedag, onze eerste als A4.


5 opmerkingen:

 1. Leuk weer even wat te lezen en te zien van A4. Het was inderdaad een heerlijk en stralende dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke foto van jullie 4-en! Genieten van elkaar en het heerlijke weer, waar we zo naar hebben uitgekeken.
  Allemaal bijzondere momenten die je voor het eerst als gezin met 2 kinderen beleefd (zo herkenbaar!)Jullie mogen trots zijn op je prachtige mannen, liefs,
  Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig gezinnetje zo op een inderdaad prachtige dag! Fijn dat jullie zo genoten hebben!

  Groetjes JJ en Rachel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super dag hebben jullie gehad! Zonnetje, oranje outfit, leuke dingen gedaan en dat allemaal samen! What a blessings!! En dat oranje taartje, daar ben ik jaloers op hoor! Maandag heel de dag aan gedacht!

  Liefs de Theysjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat was het een prachtige dag he? Hoe vond Joshua zijn ijsje? Smaakte het naar meer?
  Ps Zijn jullie met de jongens wel eens in de speeltuin in Nieuw Lekkerland geweest? Is ook een aanrader hoor!

  BeantwoordenVerwijderen