We welcome...

We welcome...

maandag 16 juni 2014

4 weken thuis met NOAH

Hallo, hallo, daar ben ik weer. Morgen zijn we 4 weken thuis met Noah, onze 3e zoon. En Noah hebben we al 6 weken bij ons. De reis naar China is voorspoedig verlopen, de eerste ontmoeting met Noah was bijzonder en ging zo goed. Hij zei al gauw mama en bleef bij mij op schoot zitten met de dames van het kindertehuis tegenover hem. Wauw. 's-Avonds buiten de deur gegeten en hij vond het prima. De dagen in Xi'An waren geweldig; lekker weer, Noah die goed sliep en van eten houdt en de gezellige begeleidster van Meiling. We zijn ook naar het kindertehuis geweest waar Noah heeft gewoond en dat was zeer speciaal en emotioneel pfff. Hij heeft het goed gehad, wat een vriendelijke directie, nette slaapkamers met kindergordijnen en allerlei speeltoestellen buiten. En muziek, ze draaien elke dag muziek en zodra je muziek op zet, beweegt Noah, hij kan niet anders lijkt wel. En laat hij nou net een mama hebben die daar ook van houdt. En van zingen, dus dat doen we gezellig. Hij doet ons veel na met liedjes met gebaren tot het uittrekken van z'n sokken en stopt ze dan in z'n schoenen omdat Joshua dat ook doet.
 
 
 


Na een week terug naar Beijing voor het laatste gedeelte van de procedure. Het was leuk Beijing en alle bezienswaardigheden daar dit keer in de zon te zien. Vorige keer was het november en liepen we met onze winterjassen en zat Joshua in een voetenzak. Nu bij het Zomerpaleis een tochtje gemaakt over het water, zo leuk en Noah genoot er zichtbaar van. Ook weer naar de Chinese Muur geweest. Dit keer een ander deel en het leuke was dat we via een rodelbaan terug naar beneden konden gaan. Ik had Noah voor me zitten en je kunt zelf bepalen hoe hard je gaat. Wat een eerste keren heeft hij beleefd, prachtig. En nog! Wij kijken mee door zijn ogen en genieten ook.

Op 20 mei zetten we voet op Nederlandse bodem en zagen we ook onze 2 andere jongens weer die bij opa en omi gelogeerd hadden (waar ze het goed en leuk gehad hebben). Dat waren nog eens knuffels en kussen bij de gate. Heerlijk om hun ook weer vast te houden! Door de douane en naar onze familie en vrienden, zo goed om thuis te zijn, veilig en gezond.


Noah hobbelt mee met de flow waarin wij zitten, moet ook wel: Micha naar school, Joshua 2 ochtenden naar Siem, boodschappen, uit school halen...en hij doet het zo goed. Iedereen slaapt ook in zijn eigen bed!

Fietsen geniet hij van en ik benoem weer van alles onderweg. Micha uit school halen is leuk en Noah omarmt hem als hij hem ziet, zo lief.

Na paar weken thuis ben ik weer gaan werken om straks weer paar weken thuis te zijn. Momenteel is manlief thuis en dat is ook leuk voor de jongens. Ze zwaaiden me met z'n drietjes uit vanmorgen en ze lachten. Ook die kleine die nog maatje 80 heeft, ukkie.

Het gaat dus eigenlijk gewoon heel goed en het loopt lekker. Ja het is drukker met 3 kleine boys maar vooral leuker en Micha en Joshua zijn toch echt wel groter. Kleden zichzelf aan (vooral Josh is supersnel) en kunnen wachten als dat moet of even wat voor mij pakken, goede helpers dus.

Het is ook geen straf verlof te hebben deze zomermaanden, wat is dat lekker zeg. Omdat het zo goed gaat, gaan we lekker weg met de caravan. Waarschijnlijk Zeeland.

Noah heeft gelukkig geen MRSA (ziekenhuisbacterie) waardoor we geen vertraging oplopen met operatie aan zijn gehemelte. Noah is geboren met een dubbelzijdige schisis en zijn lip is in China al gesloten. Eerste bezoek aan het Sophia kinderziekenhuis is geweest, nog 2 te gaan deze maand. We zitten in de molen maar de weg en de mensen zijn bekend, fijn hoor.

Micha en Josh zijn lief voor hun broertje en zijn hem soms ook zat als hij iets heeft wat van hun is. Micha kan hem ook kietelen op z'n voetjes en dan rent hij naar mij, luid lachend, heerlijk. Joshua is nu de middelste en wil soms ook mijn kleine jongen zijn. Daarna is hij weer groot :-).


Ik blijf nog even bloggen maar misschien met wat meer tussenpozen. Prioriteit ligt bij 3 kleine mannen en 1 grote man.

Lieve groet, Saskia

3 koppies, mijn jongens!

7 opmerkingen:

  1. Fijn dat het zo bijzonder goed gaat.
    Ben trots op jullie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om te lezen Sas! Wat een mooi en liefdevol gezin hebben jullie toch!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Saskia, heerlijk om te lezen hoe goed het gaat en om de foto's te zien van jullie prachtige drie kereltjes! Groetjes Marjolein.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk om weer een up-date te lezen ! En super dat het ook thuis zo goed gaat.
    Ik kijk uit naar een volgende up-date, maar snap heel goed dat je met 3 kleine mannetjes in huis niet zoveel tijd meer hebt. Ik wens jullie een heel fijne zomer.

    Marian.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een geweldig gezin heb je !!!! geniet er van!
    Ik lees je blog met veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtig gezin zo met jullie 3 mannen en wat doet hij het goed die kleine Noah! Geniet ervan! Groet, sandra vet

    BeantwoordenVerwijderen