We welcome...

We welcome...

woensdag 29 mei 2013

Bemiddelbaar

Ook al is het onze 3e procedure, de kriebels en de spanning zijn er niet minder om! En...heerlijk is het om te kunnen melden dat we inmiddels de SN (special need) intake achter de rug hebben en bemiddelbaar zijn voor China!!!

#vreugdedansje #dankbaar #blij

Veel kilometers gereden maar dat gebeurt wel vaker (fijn, die (adoptie)vrienden die door heel Nederland wonen haha). We zaten bij dezelfde dames aan tafel en hebben alle SN stuk voor stuk besproken. Goede uitleg en nieuw waren de foto's van bepaalde aandoeningen, heel fijn. Natuurlijk hebben we weer voor Meiling gekozen. Dachten we in het voortraject van onze eerste procedure nog dat we voor een zakelijke benadering wilden gaan (Open Dag bij Wereldkinderen was erg leuk, onze eerste keer naar een adoptiebureau) hebben wij ervaren hoe persoonlijk een adoptieprocedure is en hoe dichtbij het komt als het gaat om gevoelens en emoties. Adopteren vanuit Taiwan kon/kan alleen via Meiling dus was de keus! makkelijk ;-).

We gaan D.V. weer naar China om een zoon of dochter op te halen. Toch weer onwerkelijk terwijl ik het schrijf. De jongens weten nog niet dat er een broertje of zusje bijkomt, dat vertellen we ze vermoedelijk op vakantie. We vinden het nu nog te vroeg voor ze.

De landenintake zal ook vlot volgen en dan mogen we weer gaan verzamelen. Eens kijken welke veranderingen (lees meer documenten verzamelen) er zijn na de vorige keer.

13 opmerkingen:

 1. Hoi, mooi verwoord de ervaringen met Meiling ..Voelt voor ons ook zo.. Succes straks met verrzamelen.. Het is niet zoveel veranderd.. Alleen nu drie referenties en voogdijbrief.. Eventjes aan de slag en voor jullie het weten.... Wachten jullie net als ons met smart op een LOA ;-)
  Heel veel succes en ikblijf jullie volgen.
  Groetjes, Carmen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toen je op facebook schreef dat je inspiratie had voor een blogje vermoedde ik al dat je nieuws te melden had over 'de reis' naar een derde wondertje.... En inderdaad, heerlijk om te lezen dat er weer stappen gezet zijn....... laat het treintje maar lekker soepel verder rijden, we kijken met jullie mee uit ! Wordt het blauw of toch rose :-) HIJ weet het !!

  Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jullie gaan als een speer.... ontzettend fijn voor jullie! Er ligt wat werk voor jullie in het verschiet, maar been there, done that! :) In afwachting van wordt bijna uitkijken naar...! Dikke kus van Dagmar & co

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En weer is het ontzettend fijn om zo met jullie mee te (be)leven.
  Wat geweldig dat het allemaal weer voorspoedig gaat en ik kan me de kriebels goed voorstellen. En ach, een jongetje of een meisje, het zal bij jullie gewoon een warm plekje krijgen. Heel fijn nieuws, zeker na wat er vanmorgen op de voorpagina van de krant stond. Er is zo'n behoefte aan ouders zoals jullie! Gods zegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey,
  wat heerlijk om te lezen dat er weer een derde reis aan zit te komen...de reis naar jullie derde kindje!
  Wat geweldig!
  We blijven weer meelezen en meeleven en kijken uit naar een broertje of zusje :-)!
  Succes met alle docs klaarmaken...

  Op naar het LID, op naar het voorstel, op naar de LOA, op naar de TA, op naar DE REIS!!!!

  Groetjes Petra Henri Nian-Tzu en Shi-Long (nog in China)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hai ,daar ,zat veel aan jullie te denken.Wij hebben de intakeformulieren voor akkoord en wachten op de special need intake.Grappig dat je het zo zegt want ook al is het de derde procedure het blijft kriebelen en spannend.Voor ons de 4e keer en onze dames kunnen niet wachten op een broertje.Who knows?Wie weet reizen we wel samen om onze Hemelse geschenken op te halen in hun geboorteland China.
  Heel veel liefs,Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Weer fijn om te lezen Saskia.
  Toch wel weer spannend, ondanks dat jullie de procedure kennen/weten,
  maar wel een blijde spanning.
  Ik vind het zo mooi hoe jullie omgaan met Micha en Joshua.
  De opvoeding van die twee "mannen" gaat jullie prima af.
  Veel zegen met de verdere ontwikkeling.
  Ben trots op jullie!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Saskia en Bouke, ik ben reuze blij voor jullie en bid ook voor jullie en jullie prachtkinderen, óók nummer drie is/wordt een prachtig kind want is een kind van God! Ik ben wel benieuwd hoe de twee mannen straks reageren op het mooie nieuws! Dikke kus Marty

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi lieve mensen,

  Dit mooie nieuws is het waard om te delen!
  Van harte gefeliciteerd met deze stap!
  Jullie mogen dus opnieuw een kindje uit China verwelkomen in jullie gezin...
  Ik vind het leuk om jullie weer te volgen en mee te le(z)(v) en tijdens deze procedure.
  Wat geweldig om het over een tijdje tegen de jongens te vertellen lijkt me... Wat zullen ze verrast zijn!

  Groetjes,
  Edith

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lieve Saskia en je drie mannen,

  Wat een heerlijk berichtje om te lezen. Wat fijn dat jullie opnieuw bemiddelbaar zijn en dat jullie weer wachten op een wondertje uit China! Het kindje wat bij jullie mag komen komt in een warm nest dat is gewoon zo'n fijn idee, nog een kindje wat in een liefdevol gezin mag opgroeien! Nou hoe dan ook heel blij voor jullie en we blijven jullie volgen!

  Lieve groetjes,

  Henrique, Eelco, Yu-Hsi en MouShuang

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat geweldig dat jullie weer een stapje verder zijn in deze 3de procedure.
  Ik kan mij voorstellen dat het weer helemaal begint te kriebelen, dat doet het al bij mij als ik het lees. Helaas is een derde procedure bij ons niet meer mogelijk, maar wij prijzen ons ontzettend gelukkig met onze twee kanjers uit China.

  Succes met de volgende stap.

  Lieve groetjes van,
  Marlou, Igor, MaJin en Jibin

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ook al loopt het bij ons ietwat stroef (typ ik met een knipoog)... we zijn oprecht blij dat jullie in een heerlijk tempo verder hobbelen richting China!

  Het zal een bijzonder moment zijn als jullie het aan jullie prachtige jongens gaat vertellen :-)

  Nou op naar de intake, op naar het verzamelen... op naar wederom een oh zo welkom telefoontje!

  Liefs van Jeroen, Yvonne & En-Ping

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wij hopen, danken en bidden gezellig mee. Ook dit kindje krijgt een fijn en warm plekje, hoe mooi is dat?!

  gr. Erna

  BeantwoordenVerwijderen