We welcome...

We welcome...

zondag 24 maart 2013

Lente in Zeeland: sneeuw


Family time vandaag en dat bracht ons in Zoutelande, Zeeland. Samen met opa en omi en hond Joep. Winterpakken in de achterbak, maillots aan en gaan. Dankzij een sneeuwfoto van een vriendin op FB wist ik dat het daar had gesneeuwd. En hoe! Sneeuwwagens voor ons uit en iedereen op de rechterrijbaan. Wij vonden het leuk. Tuurlijk, het is lente en we verlangen naar de zon zodat de tuindeuren open kunnen, ik de was buiten kan ophangen en dat de kinderen heerlijk kunnen ravotten buiten en veel meer ruimte krijgen. Maar dit is ook uitzonderlijk. 24 maart en dan tot je enkels in de sneeuw op het strand.

Ik wil ook niet klagen over het weer. Mijn moeder leerde mij 'wie scheldt op het weer, scheldt op de Heer' en dat zit er goed in haha.

Geen hele lange tocht maar van 't ene strand naar 't andere, trap omhoog en door de duinen weer terug. Onze favoriete strandtent was (nog) niet open en toen bij restaurantje in het dorp warme choco met slagroom en tosti's gegeten.

Nu weer thuis...........in onze maillots en met een warme kachel aan. Heerlijke zondag/familiedag.


3 opmerkingen:

 1. Dat is 'n voordeel van sneeuw in de Lente, warme chocomel met slagroom!!
  Wauw, en wat lees ik, we komt nog een kindje.
  Wat fijn voor jullie en wat heerlijk voor het toekomstige kindje. Een liefdevol (t)huis.
  Spannend allemaal..
  Hartelijke groet, Laura (Fé & Suu)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Saskia,

  Hoe maak jij toch die leuke fotocollages?

  Je hebt me geïnspireerd...

  Fijn weekend verder, gr. Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wie had dit gedacht toen het uitje gepland werd ;-) wat een heerlijke foto's! En dat koppie van Joshua op de foto links onder, geweldig!

  Simone

  BeantwoordenVerwijderen