We welcome...

We welcome...

zondag 2 december 2012

A4 familiedag

Op 23 november vierden wij 1 jaar samen als A4. In de hele vroege ochtend van 23 november (onze vlucht had enorme vertraging) landden wij op Schiphol en zagen we aan het eind van de slurf onze oudste...A4 was echt compleet. Wat een heerlijk moment. Makkelijk om terug te halen, kan ik je zeggen.

Broertjes toen en nu. Het gaat goed tussen die twee. Joshua zorgt er voor dat Micha van zich af bijt (niet letterlijk gelukkig) en ook van zich laat horen. Er wordt ook wel eens een knuffel uitgedeeld, so sweet. Samen heel hard mama roepen aan tafel, samen heerlijk badderen en soort van zwemmen en samen met de vele soorten en maten auto's spelen.

We wilden als uitje naar de Ark van Noach maar Micha gaat daar binnenkort met school naar toe en aangezien het druk was op Bouke's werk, hebben we dat laten gaan en zijn we lekker gaan eten bij een Italiaan (we love Italian food) waar ze een kinderspeelruimte hebben (we like!!!). Lekkere pasta, smakelijk wijntje en twee appelsap. Het toetje werd besteld bij de M op de weg terug naar huis.

Big brother meets little brother
 2 broers een jaar later.

 

3 opmerkingen:

 1. Die laatste foto, wat een prachtig stel.
  Ook hier zijn we met z'n vieren groot fan van de Italiaanse keuken. Veeeeeeeeeel lekkerder dan die Hollandse pot, vraag maar aan Jibin.

  Groetjes,
  Marlou, Igor, MaJin en Jibin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. AAAAAHHH, die ijsjesfoto, wat een toetjes!!!
  Een jaar alweer, time flies he? Wij ook bijna een jaar, nog 11 dagen....en alsof het gisteren was zie ik ons moppie nog binnenwandelen...zo recht onze harten in!
  Lekker blijven schrijven hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat ik je pas sprak, en ja...wat een kanjers!!! Broertjes wordt je niet zomaar, wij weten er alles van, maar wat een zegen als je dan ziet dat ze van elkaar genieten en niet zonder elkaar meer kunnen. Hele fijne feestdagen met jullie twee jongens toegewenst. Ooit op een bruiloft hebben we jullie voor het eerst gezien, toen beide zonder kinderen, groot blijft het wonder dat, zoveel jaren later, we beide moeder mogen zijn. Vanuit een gebroken situatie kan God iets prachtigs laten groeien.
  Groet, Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen