We welcome...

We welcome...

donderdag 28 juni 2012

Summer = sun !?

Geen/weinig zon hier in den lande, nou dan zoeken we het zuidelijker. Sylvie is net vertrokken uit St. Tropez, mooi, dan kan ik flaneren over de boulevard :-) Heerlijk om de zon op te zoeken, we zijn er aan toe. En of hij schijnt daar in Zuid-Frankrijk, temperaturen met een drietje, holladiejee. 

Naast mei (aankomst Micha) heeft juni ook een speciale dag voor ons. 23 juni was het een jaar geleden dat we het voorstel van onze Joshua Tao kregen en we waren die dag 7 maanden samen thuis. Time flies en we zijn zo gelukkig met elkaar. A4 heeft een boost gekregen na de operatie van Joshua begin mei. Hij doet het zo lekker en wij liften daarop mee, puur genieten. Sinds kort zie ik korte samenspeelmomenten tussen de jongens. Joshua wil je wat drinken? J knikt ja en Micha geeft hem een slokje. Is het lekker vraagt M. Ja zegt J. Heel leuk om te zien, ik zat echt even te genieten.

Ook hoor ik Micha zinnetjes zeggen die regelrecht van mij komen, wat een invloed heb je toch als ouders!

Zingen (liefst met de instrumentjes) is ook favoriet bij de jongste en hij klapt mee en doet de gebaren na die ik doe.

Vaderdag was een drukke dag maar begon gezellig met z'n 4. Micha heeft een pennenpotje geschilderd (thanks to Olvarit) en van Joshua heeft Bouke zijn eerste Vaderdag-stropdas gekregen. Zo leuk. Bouke verslindt boeken dus ik heb hem Moedig van Randy Alcorn gegeven. Lees ik 'm daarna :-)


De zomervakantie staat voor de deur. Have a nice summer = sun please.

You totally rock my world Joshua!

Zo komt de AH-supermarkt bij ons aan z'n eind.

Stofzuigen is leuk.

Handsfree?
Mijn mooie jongen.


5 opmerkingen:

 1. O Sas, wat een schatjes zijn het!
  groetjes Lotte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een knappe mannen zijn het toch en geweldig als langzaam de interactie tussen de broers op gang komt. Blijf lekker door genieten.

  Groetjes van Marlou (mama van MaJin en Jibin nu nog in China)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat super om te lezen dat jullie als gezinnetje zo intens genieten van het gezin zijn. En fijn dat er speelmomentjes tussen de broertjes plaats beginnen te vinden. Jullie hebben prachtige jongens en ze stralen van de foto s af. Blijf lekker genieten (alhoewel ik dat denk ik niet eens hoef te zeggen want dat doen jullie toch wel hihihi) T is gewoon super om te lezen dat jullie zo genieten en dat het goed gaat!!

  Groetjes Jasper en Rachel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En ik dacht, die is gestopt met schrijven........Maanden niks en nu dacht ik, eens kijken en er staan toch veel berichtjes in die ik zojuist allemaal heb gelezen. Want mooi schrijven dat kun je!!! Wat fijn dat het zo goed gaat met jullie schatten van ver!!! En Joshua inmiddels geopereerd. Was hij natuurlijk al prachtig, maar wat hebben ze zijn lipje mooi gesloten! Fijn dat dat ook zo goed is gegaan!! Jullie genieten volop van jullie tweetal. Het blijft bijzonder he om op deze manier papa en mama te mogen worden. Het genieten is zo intens. Dat beleef je elke dag opnieuw! Kai is inmiddels ook alweer ruim anderhalf jaar bij ons. Een jongetje die het heel heel moeilijk heeft gehad en we zijn er nog lang niet maar we zien steeds vaker een blij lief koppie. Ik kom weer even vaker buurtje op je blog. Leuk dat je toch verder bent gegaan met schrijven.
  Lieve groet,

  Colette Cupido, mama van Zhi en Kai

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Colette, wat leuk weer van je te horen en bedankt voor je lieve blog. Ja, toch mee doorgegaan. Jullie niet toch? Las bij Marlou dat jullie gezellige ontmoeting hebben gehad, waardevol. Hoe bijzonder dat jullie oudste en hun jongste in het zelfde tehuis hebben gewoond. Zo ben ik ook in contact gekomen met ouders met een zoon uit hetzelfde tehuis als Joshua en konden we voor hen een fotoboek afgeven. Tot ziens.

   Verwijderen