We welcome...

We welcome...

zondag 5 februari 2012

Wit winterweekend!

Ik wilde meer sneeuw en kreeg meer sneeuw joehoe. Niet meer gedacht dat koning winter zich zou laten zien en dan toch, wat een heerlijke, koude verrassing. En voor ieder wat wils: van sleetje rijden met of zonder de kinderen :-) tot een flinke schaatstocht hier in de Alblasserwaard (of op het slootje bij je zus). We hebben genoten met de kinderen in de sneeuw en op het ijs.

Manlief had 's-middags vrij genomen en heeft met Micha een sleetochtje gemaakt naar opa en oma. Onze kleine man was zo warm ingepakt dat hij in slaap is gevallen op de terugweg.


Na Joshua's middagslaap zijn we per slee naar de snackbar gelopen en daar een frietje met de jongens gegeten.
Vandaag na de kerk achter bij mijn zus en zwager op het ijs geweest. Het enige voordeel om een sloot achter je huis te hebben met kleine kinderen. Jongens ingepakt en met de slee het ijs op. Micha heeft voor het eerst geschaatst...op glij-ijzers. Met papa en mama over het ijs gezwierd, wat een ijsplezier.
Sleeping beauty
En als afsluiter warme choco met slagroom, natuurlijk van Nutricia, jammie. Nu in de relax-mode, houtkachel brandt als een tierelier en morgen weer aan het werk. Donderdag was mijn eerste dag terug op kantoor en wat een warm welkom: ballonnen en welcome back op mijn pc. Goed om terug te zijn.


Komt er een Elfstedentocht??? We volgen het op de voet in huize Akkerman waar manlief Fries bloed heeft :-)

3 opmerkingen:

 1. Genieten met een dikke, grote G dus!!
  En wat een lieve foto van Joshua bijna slapend op de slee! Ik vind hem zo'n kanjer, zo lief en dapper en dan Micha als grote broer,ik heb genoten van ze vanmorgen!! Boys om trots op te zijn!

  Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk weekend vol ijs en sneeuw, de jongens ( en jij ook) hebben ervan genoten, te zien aan de foto's!
  Werk ze vandaag en tot woensdag!
  X Fetsje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldige foto's....wat genieten de kinderen toch...en mams ook blijkt wel...ook ik vind dit winter weer heerlijk...lekkere droge vrieskoi..zonder wind...en sneeuw...de wereld lijjkt dan zo licht en vooral zo stil...jammergenoeg is er hier geen sneeuw gevallen.....ook wij zijn benieuwd of er een elfstedentocht komt....zoals eerdergeschreven hebben wij er twee meegemaakt toen we in Friesland woonden...trouwens de familie van mijn mams kant zijn allemaal friezen...wonen daar ook nog......gniet nog zolang de winter er is....Wachou

  BeantwoordenVerwijderen