We welcome...

We welcome...

woensdag 29 mei 2013

Bemiddelbaar

Ook al is het onze 3e procedure, de kriebels en de spanning zijn er niet minder om! En...heerlijk is het om te kunnen melden dat we inmiddels de SN (special need) intake achter de rug hebben en bemiddelbaar zijn voor China!!!

#vreugdedansje #dankbaar #blij

Veel kilometers gereden maar dat gebeurt wel vaker (fijn, die (adoptie)vrienden die door heel Nederland wonen haha). We zaten bij dezelfde dames aan tafel en hebben alle SN stuk voor stuk besproken. Goede uitleg en nieuw waren de foto's van bepaalde aandoeningen, heel fijn. Natuurlijk hebben we weer voor Meiling gekozen. Dachten we in het voortraject van onze eerste procedure nog dat we voor een zakelijke benadering wilden gaan (Open Dag bij Wereldkinderen was erg leuk, onze eerste keer naar een adoptiebureau) hebben wij ervaren hoe persoonlijk een adoptieprocedure is en hoe dichtbij het komt als het gaat om gevoelens en emoties. Adopteren vanuit Taiwan kon/kan alleen via Meiling dus was de keus! makkelijk ;-).

We gaan D.V. weer naar China om een zoon of dochter op te halen. Toch weer onwerkelijk terwijl ik het schrijf. De jongens weten nog niet dat er een broertje of zusje bijkomt, dat vertellen we ze vermoedelijk op vakantie. We vinden het nu nog te vroeg voor ze.

De landenintake zal ook vlot volgen en dan mogen we weer gaan verzamelen. Eens kijken welke veranderingen (lees meer documenten verzamelen) er zijn na de vorige keer.