We welcome...

We welcome...

zaterdag 24 september 2011

Follow me on Blogspot

Wat is Bloggen via Blogspot leuk. Zoals je ziet, ben ik nog volop bezig met stylen om mijn blog eigen te maken. Ook de volgorde klopt nog niet. Ni Hao moet natuurlijk bovenaan, wordt aan gewerkt.

En wat zo leuk is bij Blogspot, je volgers kunnen zich aanmelden en dan weet je wie jou (regelmatig) volgt. 11 van jullie volgen mij en lezen met mij mee. Wat leuk, dankjewel voor jullie aanmeldingen. Hopelijk volgen er meer....bij 50 volgers blog ik er weer over :-)



Lees jij mee, meld je dan aan, dan weet ik wie jij bent en dat is leuk om te weten.

vrijdag 23 september 2011

20-09: Pakket afgeleverd

Ja, het pakket voor Joshua is dinsdagmiddag afgeleverd. Finally UPS! Maar het is er en dat telt. Ik heb het pakket via de zaak verstuurd en mijn collega hield het pakket in de gaten via track&trace. Na nog een verklaring ondertekend te hebben dat ik ook de vrijwaringskosten van bijna 10 euro zou betalen, is het nogmaals aangeboden en nu dus aangenomen. Fijn zeg. Hopelijk komt alles bij Joshua terecht en delen ze de ballonnen en rolfluitjes aan de kinderen uit. En please laat ze foto's maken met de wegwerpcamera (met naamlabel haha). Er zit ook een brief bij voor de directeur in het Engels en Chinees (thanks to Chinese collega van een vriend). Thuis hebben we ook nog een Elmo die we meenemen naar de overdracht. We hopen dat hij Elmo zal herkennen.
Package for China

Micha heeft Cookie monster en Joshua krijgt Elmo

woensdag 21 september 2011

Zomer in Zeeland





10-09: LOA tekenen

Zaterdagmorgen 10-09 heb ik bij het postkantoor de LOA opgehaald. Daarna het goede hokje aankruisen (Yes, we accept) en ondertekenen. Zondagmiddag hebben we de LOA weer teruggebracht bij ons andere contactpersoon. Het was aan te rijden en het bijzondere is dat deze vrouw Micha heeft opgehaald in Taiwan. Op 23 mei 2009 kreeg ik Micha uit haar handen in mijn armen. Bijzonder en leuk dus om elkaar weer even live te zien. De LOA is sinds maandag 19-09 weer in China en nu is het wachten op de TA = Travel Approval. Dit duurt ongeveer 6-8 weken waarna de reis geboekt kan worden.

09-09: Joshua 1 jaar

Onze laatste vakantiedag was een bijzondere, Joshua werd 1 jaar. Het pakketje voor zijn verjaardag is helaas niet op tijd afgeleverd (het is er nog niet zelfs) en we hopen nu dat het in ieder geval aan zal komen. We hebben slingers en ballonnen opgehangen en er waren zelfs wat kadootjes (thanks to mam en zussen) en kaarten. Ook Micha kreeg kadootjes. We hebben voor hem gezongen en gebeden dat het goed met hem mag gaan in every single way. We wilden een taartje eten maar het werden poffertjes, ook heerlijk.




's-Avonds thuis hebben we samen een wensballon opgelaten. Het weer was perfect; bijna windstil en dat moet ook voor deze ballonnen met een echt brandend kaarsje erin. Hij steeg vlot op en was in no time ver weg....richting het water gelukkig. Vond het echt een beetje spannend. We hebben elkaar voor een moment stevig vastgehouden.

Lieve Joshua gefeliciteerd met je 1e verjaardag. Liefs van papa, mama en Micha.

JOSHUA TAO

Nu de LOA binnen is en daarmee de toestemming van China, stellen we met trots aan jullie voor onze zoon en broertje: JOSHUA TAO


Wij zijn verliefd! De fotootjes die we hebben, koesteren we en we hebben ze in allerlei soorten en maten in het fotomapje, op het prikbord van Micha en in de woonkamer.

Joshua women ai ni = wij houden van jou!

06-09: LOA binnen

Tijdens ons weekje vakantie in Zeeland waar we letterlijk konden uitwaaien, werden we op woensdagavond gebeld door ons contactpersoon dat de LOA binnen was. Op 1 dag na hebben we daar 11 weken op gewacht. Wat zaten we daar op te wachten. We waren vroeg na het eten nog even naar het dorp gefietst voor een kop koffie/thee. En later nog een bittergarnituurtje erbij ook. Micha maakte leuk contact met een eenjarig Duits meisje en aaide lief over haar hoofdje. Toen ze aan zijn schoenen zat en aan het klitteband trok, vond hij het minder leuk, onze held. Terug in het donker wat Micha geweldig vond en waaien joh. Ik dacht nog in het cafeetje laat ik nou niet (weer) mijn mobiel checken. Terug in ons vakantiehuisje (waar ik sinds kind al kom, it runs in the family) zag ik dat ik een oproep had gemist!!! Bouke, we hebben een oproep van ... gemist. Nou, terugbellen zegt hij droog. Eerst praatje pot over onze fietstocht waar ik nog van aan het bijkomen was en toen vertelde ze 'ik had willen wachten tot zijn verjaardag maar ik vertel het toch nu maar...de LOA is binnen'. Wat een blijdschap en opluchting. Een vreugdedansje volgde en later ook een lekker portje.  

dinsdag 20 september 2011

Ben ik weer...op nieuwe weblog


Ik ben een nieuw weblog gestart om onze reis naar Joshua bij te houden. Web-log is nog steeds niet online en ik heb zoveel te melden dat ik ben overgestapt naar een andere weblog. Ik heb veel te vertellen en kom snel bij jullie terug als ik de lay-out een beetje op rit heb.